Cilji podjetja

  • S koraj si ni mogoče zamisliti življenja brez elektroinstalacij, ne zasebno oz. poslovno. Dobre in kvalitetne  instalacije pa so nekaj več, saj vodijo v poslovna prijateljstva, katerih cilj je obojestransko zadovoljstvo.
    E lektroinstalacije Anton Selič, s.p. katerih osnovno vodilo je načrtovanje in izvajanje takšnih instalacij jakega in šibkega toka za naročnike, s katerimi bo mogoče graditi dolgoročno poslovno partnerstvo in dosegati obojestransko zastavljene cilje.
    L astnik g. Anton Selič pravi: "Prvi in najpoglavitnejši cilj našega podjetja je zadovoljstvo stranke, naročnika oz. investitorja! S kakovostnimi storitvami obojestransko zadovoljstvo uspešno dosegamo. Nudimo kakovosten in hiter servis ter garancijo na naše storitve in izdelke."
    I zobraževanje in strokovno usposabljanje ima velik pomen tudi v našem podjetju. Vsak delavec ima možnost osebne rasti in pridobivanja strokovnega znanja. Naše delo je strokovno, temelji na visokoizobraženih kadrih, izvedeno je po vseh normativih in standardih, prilagojeno pa je tudi željam in potrebam vsakega posameznika.
    Č e vas še do sedaj nismo prepričali, vam s pomočjo referenc jamčimo: največjo možno kvaliteto, visoko in trajno servisno storitev, strokovno vodenje in nadzor, vgradnjo človeku in okolju prijaznih materialov, ureditev vse dokumentacije od ideje do izvedbe na enem mestu, garancije v garancijskem roku. VAŠE želje strokovno obdelamo in kvalitetno realiziramo.